Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/var/www/clients/client41/web277/web/includes/menu.inc 579 sor).

A. Jones: A Michael Jackson Összeesküvés

Karrierje csúcsán, 1993-ban borzasztó vádakkal kellett szembenéznie: gyermekmolesztálással gyanúsították meg. Akkor a vádlóegy nagyobb összeg fejébenvisszalépett a vádemeléstől. 2005-ben azonban újabb támadás érte Jacksont, aki ezúttal úgy döntött, a bíróságon néz szembe vádlóival. Egyes feltételezések szerint Michael Jackson összeesküvés célpontjává vált, és a gyermekmolesztálási vádak hátterében bizonyos üzleti körök anyagi érdekei húzódtak meg.

Vajon igazak ezek a feltételezések?

Vajon a vádló fiú és anyjának állításai mögött a személyes meggazdagodás reménye állt, vagy Jackson tényleg bűnös volt az ellene felhozott vádakban?

A szerző, Aphrodite Jones a FOX tévécsatorna tudósítójaként személyesen vett részt a 2005-ös Michael Jackson-per tárgyalásain. Könyve valós tanúvallomásokon, eredeti jegyzőkönyveken és személyes élményeken alapul, miközben betekintést enged a különcnek kikiáltott sztár mindennapi életébe is. Talán a pop királyának 2009-ben bekövetkezett váratlan halála is kissé más megvilágításba kerül…
Aphrodité Jones közreadja a részleteket, amelyek sosem kerültek be a hírekbe, és élénk színekkel festi le a jelenséget, amelyet a Michael Jackson-tárgyalás jelentett.

Alapos kutatómunkára épülő, kifejező beszámoló ez, mely mindvégig izgalomban tartja az olvasót.”

 

Rólunk

"Aphrodite Jones: A Michael Jackson-összeesküvés" című magyar nyelvű könyvének hivatalos oldala.

Hirdetés

Kapcsolat

 
Cím:
1081 Budapest,
Bacsó Béla utca 12.
Telefon:
+36(20)990-9966
+36(20)934-4431

E-mail: MJ-shop@mizu.hu

Vásárlás