Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/var/www/clients/client41/web277/web/includes/menu.inc 579 sor).

A média összeesküvése Michael Jackson ellen

Aphrodite Jones 2007-ben megjelent könyve a Michael Jackson elleni média összeesküvésről. A felvételt Larry Nimmer készítette, aki a gyermekmolesztálási per idején a védelem felkérésére Neverlanden is forgatott.

Hozzászólások

Új fejlemény van a könyvvel kapcsolatban. Sikerült kiadót találni, lefordítottuk a könyvet és a remények szerint most ősszel megjelenhet magyarul! :)
Szia mjmagyarul! Csak érdeklődnék tudtok-e valamit a magyar kiadásról. Nagyon érdekelne engemet is, de eddig még nem láttam sehol. Bár ebben a videóban kiderül, hogy minden erőfeszítés ellenére sem fogják már tisztára mosni Michael nevét. Mert nem akarják! Még azon csodálkozom, hogy ezt a könyvet nem tiltották be! Mivel az IGAZSÁGOT írja! Amit sokan el akarnak titkolni. Vagy most már hogy Michaelt tönkretették és meghalt szegény, mindegy?

Rólunk

"Aphrodite Jones: A Michael Jackson-összeesküvés" című magyar nyelvű könyvének hivatalos oldala.

Hirdetés

Kapcsolat

 
Cím:
1081 Budapest,
Bacsó Béla utca 12.
Telefon:
+36(20)990-9966
+36(20)934-4431

E-mail: MJ-shop@mizu.hu

Vásárlás