Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/var/www/clients/client41/web277/web/includes/menu.inc 579 sor).

Jótékonyan

Michael Jackson élete során 320 millió dollárt adott jótékonysági célokra, és ezzel a mai napig a legtöbbet adakozó popsztár a Guinness rekordok könyvében.
A Michael Jackson-összeesküvés című könyv kiadásán dolgozók úgy döntötte folytatják ezt a szép hagyományt.

Te is lehetsz jótékony, hisz a a A Michael Jackson-összeesküvés című könyv megvásárlásával A Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai Gyermekkórházát is támogatod!

Gulácsi Tünde fordító a teljes honoráriumát, a Mizu Kiadó pedig a nyereségének egy részét
felajánlotta a 
A Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai Gyermekkórház  javára


Amennyiben szeretnél többet is tenni a kórházért vásárolhatsz adománykártyát aminek a Teljes bevétele a kórházhoz kerül átutalásra. (A gyűjtés a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai telephelyét támogató „Gyermekkor” Alapítványon keresztül történik”)
Itt meg is teheted:

 

+

 

=

 

Hogy miért épp a A Heim Pál Gyermekkórház?
A választ itt találod:Michael Jackson

Jackson  1994-ben elment a Bethesda és a Heim Pál Gyermekkórházba is. Az MTI így  tudósított a 15 évvel ezelőtti eseményről: „Michael Jackson igen sok ajándékkal  kedveskedett, felesége társaságában sorra járta a kórtermeket, érdeklődöttgyerekek állapota felől. (...) A nagyobb gyerekek virágcsokorral köszöntöttékvilághírű látogatókat. A Bethesda-kórház egyik négyéves betegének, Farkas  Bélának utóbb kifizette életmentő műtétjét. A májbeteg kisfiút Brüsszelben  műtötték meg, családja nem lett volna képes összegyűjteni a 30 millió forintot  az operációra.”
  Michael  Jackson milliókat költött perére, amely miatt popkarrierje is becsődölt. Így  évek óta nem tudja működtetni jótékonysági szervezeteit, amelyek tucatnyi  gyermek életét mentették meg szerte a világban. Köztük egy magyar kisfiúét, a  most 15 éves Farkas Béláét, akivel az énekes még 1994-ben, a Bethesda Gyermekkórházban  találkozott. – Bélának megígértük, ha jön Michael Jackson, akkor odavisszük hozzá  – idézi fel a sztár látogatásának körülményeit dr. Szabó Ildikó, a Bethesda  Gyermekkórház osztályvezető főorvosa. De a Heim Pál kórházban túl sokat  időztek, ezért Jackson abba a kórterembe, ahol a kisfiú feküdt, már nem jutott  volna el. A doktornő viszont állta a szavát, karjába kapta Bélát, és odavitte  az énekeshez. – Ha jól emlékszem, Priscilla Presley, az énekes felesége  kérdezte meg tőlem, miért olyan sárga ez a gyermek. Másnap, bejelentés nélkül  Jackson és neje ismét felkereste a kórházat. Akkor megmondták, kifizetik Béla  műtétjét.
  – Az élethez  szerencse kell! - szögezi le dr. Szabó Ildikó. – Béla súlyos májfejlődési  rendellenességgel született, még újszülött korában került hozzánk, és éveken  keresztül a kórházban is maradt. A műtétet Brüsszelben végezték, ahová többször  is ki kellett vinni a kis Bélát. Akkori kezelőorvosa, dr. Cser Ágnes ésszívének legkedvesebb ápolónő kísérte el. A nővérek imádták a kisfiútcsaládtag volt a csecsemő- és intenzív osztályon. A brüsszeli májátültetés remekül  sikerült, ahogy mondják, Béla másodszor is megszületett. A kisfiút később sem  hagyta el a szerencse, gondos, szerető családba került, ahol boldogan él. Idén  ünnepli tizenötödik születésnapját.

 

Rólunk

"Aphrodite Jones: A Michael Jackson-összeesküvés" című magyar nyelvű könyvének hivatalos oldala.

Hirdetés

Kapcsolat

 
Cím:
1081 Budapest,
Bacsó Béla utca 12.
Telefon:
+36(20)990-9966
+36(20)934-4431

E-mail: MJ-shop@mizu.hu

Vásárlás